Продава
кв. ”НОВО СЕЛО” – продава триетажна къща, масивна, плоча
  • 150,000€

Описание

Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага самостоятелна къща, находяща се в кв. ”Ново Село” на тиха и спокойна улица. Сградата е масивна, тухлена, плоча между етажите и над тях с отремонтиран покрив. Имота е разпределен в три отделни жилища, което го прави подходящ за живеене на две и повече домакинства. Етажите са организирани по начин, който позволява самостоятелно ползване и самостоятелен вход към различните жилища в следната последователност:
Ниво Партер е с директен достъп и вход от двора с жилищна площ разпределена в коридор, кухня с всекидневна, спалня, санитарен възел.
По външно стълбище се стига до следващ първи етаж състоящ се от коридор, кухня, хол с южна тераса, две спални, санитарен възел.
Втори жилищен етаж се състои от коридор, кухня, спалня с южна тераса, хол с източна тераса.
Тавански етаж със пригоден към него санитарен възел.
Допълнителни постройки в двора, гараж.
Продава си напълно обзаведено с наличните мебели и техника.
Отоплението е посредством изградено локално парно, охлаждане посредством климатик.
Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ.
Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания.

Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно.
Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот.

За всички обяви на агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ”, заповядайте на нашия сайт: www.imotikomfort.com или ни последвайте във facebook.

Детайли

ID на оферта
735
Квадратура
302
Етажи
-999
Цена кв.м.
497
Обновен на март 29, 2024 в 8:06 pm

Информация

Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
  • 0876715755
Преглед на профила

Изпрати запитване

Сравни имоти

Сравни
Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
Пишете ни

Пишете ни

Ще отговорим възможно най-скоро

I will be back soon

Пишете ни
Здравейте 👋
Започни чат
chat