Продава
с. Нейково – продава къща с двор
  • 70,000лв.

Описание

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА ЗА ПРОДАЖБА!!! КЛЮЧ ЗА ОГЛЕДИ! Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага за продажба къща, със застроена площ от 69 кв.м. състояща се от приземен етаж с една стая и избено помещение с полезна площ от 13 кв.м. и следващ първи етаж. Къщата се нуждае от вътрешно и интериорно довършване. Положени са врати и дограми, нов покрив и са извършени редица други подобрения и ремонтни дейности. 
Къщата се намира в китното село Нейково и е подходяща, както за отдих и почивка, така и за постоянно живеене или инвестиция. Дворното място е с площ 2220 кв.м. В двора има още една допълнителна постройка с площ 87 кв.м. Продава се със всички подобрения и трайни насъждения в имота. 
За повече информация и оглед моля, обадете се на посочените телефони. 

Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ. 
Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания. 

Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно. 
Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот. 
За всички обяви на агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ”, заповядайте на нашия сайт: www.imotikomfort.com или ни последвайте във facebook.

Детайли

ID на оферта
802
Квадратура
67
Дворна площ
2000
Етажи
-999
Цена кв.м.
1045
Обновен на юли 8, 2024 в 8:47 am

Информация

Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
  • 0876715755
Преглед на профила

Изпрати запитване

Сравни имоти

Сравни
Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
Пишете ни

Пишете ни

Ще отговорим възможно най-скоро

I will be back soon

Пишете ни
Здравейте 👋
Започни чат
chat