Продава
Супер Център – продава офис в бизнес сграда

Описание

Агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ” Ви предлага за продажба АТРАКТИВЕН имот в Супер Център представляващ ОФИС в бизнес сграда с добре поддържани общи части.
Офиса се състои от основна работна зала /с възможност да се обособи кухненска част/ има излас на тераса, санитарен възел с положен фаянс.

Изключително комуникативната локация с голям поток от хора и коли го прави подходящ за различни видове дейност: – адвокатска кантора, счетоводна къща, ателие или др. вид дейност.
Посочената квадратура е с общи части.
Цена 900 евро/ кв.м. Посочената цена е без ДДС.
За повече информация, моля обадете се на посочените телефони.
Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ.
Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания.

Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно.
Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот.
За всички обяви на агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ”, заповядайте на нашия сайт: www.imotikomfort.com или ни последвайте във facebook

Детайли

ID на оферта
893
Стая
1
Етажи
-999
Ново строителство
Да
Тоалетни (бр.)
1
Обновен на март 29, 2024 в 8:05 pm

Информация

Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
  • 0876715755
Преглед на профила

Изпрати запитване

Сравни имоти

Сравни
Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
Пишете ни

Пишете ни

Ще отговорим възможно най-скоро

I will be back soon

Пишете ни
Здравейте 👋
Започни чат
chat