Продава
Център – едностайно жилище, Н. С. обзаведено с двор ТЕЦ
  • 81,000€

Описание

Агенция ”Имоти Комфорт” Ви предлага едностаен апартамент на партерен етаж напълно обзаведен и оборудван. Жилището представлява част от сграда Н. С. с добре поддържани общи части. Площа на имота е 41.64 кв.м. състоящи се от едно основно помещение с функционално обособени зони и кътове за отдих и почивка, кухненски бокс, място за сън, баня с тоалетна. Към имота има двор. Подходящо е за инвестиция с цел отдаване под наем или нощувки.

Наш партньор е Кредит Център, регистриран кредитен консултант в БНБ.

Ще получите безплатна консултация и съдействие за успешното финансиране и финализиране на сделката при най-добрите условия, като ще получите оферти от няколко банки, така ще сравните, прецените и изберете според Вашите нужди и желания.

Друга безплатна услуга, която получават нашите клиенти е: смяната на партидите за: ток, вода, топлофикация, кадастър, данъчно.

Това Ви спестява време и усилия, защото искаме дълготрайни взаимоотношения с Вас и държим, да бъдете щастливи от Вашият избор на Агенция и имот.

За всички обяви на агенция ”ИМОТИ КОМФОРТ”, заповядайте на нашия сайт: www.imotikomfort.com или ни последвайте във facebook.

Детайли

ID на оферта
889
Стая
1
Квадратура
42
Етажи
-999
Цена кв.м.
1945
Баня с тоалетна (бр.)
1
Обновен на март 29, 2024 в 8:05 pm

Информация

Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
  • 0876715755
Преглед на профила

Изпрати запитване

Сравни имоти

Сравни
Галя Панайотова
  • Галя Панайотова
Пишете ни

Пишете ни

Ще отговорим възможно най-скоро

I will be back soon

Пишете ни
Здравейте 👋
Започни чат
chat