Детайли на имот

кв. Ново село, Парцел 900 кв.м - гр.Сливен кв.Ново село

  • 342025_803755_big
  • 342025_803756_big
  • 342025_803757_big
  • 342025_803758_big
  • 342025_803759_big
  • 342025_803760_big

Имот ID : NP001

Наем 500лв - парцели, парцели в града

парцел 900 кв.м
Ново Село, гр. Сливен, обл. Сливен
празен парцел близо до булевард Панайот Хитов, за дейност.
[si-contact-form form='1']

Карта

Подобни имоти