Детайли на имот

Център, Офис в бизнес сграда, Необзаведен, 300 кв.м, Сутерен - гр.Сливен

  • 1813474_33934250_big
  • 1813474_33934251_big
  • 1813474_33934252_big
  • 1813474_33934253_big
  • 1813474_33934317_big

Имот ID : NO07

Наем NA - Офиси

Цена: Не е посочена!
Офис в бизнес сграда Необзаведен 300 кв.м Сутерен
Център, гр. Сливен, обл. Сливен
Ларго,сутерен,луксозна нова сграда
помещение за заведение
цена 4евро без ДДС на кв.м.

Карта

Подобни имоти