За нас

За нас


DSC_7139

ГРАД СЛИВЕН 8800
бул.“Хаджи Димитър“ N:30 офис N:6
ТЕЛ.044/580358

Добре дошли в сайта на „ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН“ ЕООД

През 2022 година ставаме на 14 години .
Заповядайте в нашия офис ,който се намира в бизнес сграда на един от централните булеварди в града.
В дългогодишната си работа на пазара на недвижими имоти /общо над 17 години/сме спечелили доверието на клиентите си,стремим се да бъдем коректни,отговорни и дискретни.
Винаги финализираме поетите ангажименти.
През годините наши клиенти и партньори са били както големи инвеститори, строителни фирми, търговски дружества, така и многобройни физически лица.
Благодарим на всички Ви!
За нас е важно всички клиенти да бъдат доволни!
Предлагаме Ви:
->голям избор от оферти
->изгодни цени
->качествени имоти
->консултации
->реклама на имотите за наемодатели и продавачи
->огледи с наш транспорт
->предварителни договори за продажба
->договори за наем
->изготвяне на цялостна документация за сделка
->изповядване на сделка пред нотариус
-> попълване и подаване на декларация за придобит имот
-> смяна на партидите в ЕВН и ВиК,Топлофикация,Кадастър и др. след покупка имот
->За наемодатели:събиране на наеми и проверка на платени консумативи от наемателите т.нар. управление на имота

Когато отдавате под наем имот с нашата фирма, ние Ви даваме гаранция за срока на договора.
Тъй като ежедневно сме участник на пазара на недвижимите имоти, развиваме и надграждаме своите теоретични знания и практически умения.
Упражняваме легитимно търговска дейност.
Работим с колегите ни от други градове,спестяваме ви време и средства като намираме,това което търсите дори и да не е обявено в нашата агенция.
Покупката или наемането на имот изисква гаранции не само преди сделката, но и след това!
Екипа на ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД се придържа към:
-спазване на етичните правила и колегиални отношения
-информираност и заслужени ползи за всяка страна в сделката
-стремим се целият процес в сделката за имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес,тъй като това е важна стъпка в живота на всеки.
Не се колебайте да ни се обадите по телефона/вайбър/,да пишете на е-майла или да ни посетите лично в офиса /желателно с уговорка,тъй като поемаме по-рано и други ангажименти,често извън офиса/ като спазвате установените правила във връзка с усложнената обстановка  с covid-19 .

Клиентите , които са потърсили нашите услуги са  запознати и приемамат условията за работа с агенция „ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН” ЕООД :

За нас
В дългогодишната си работа на пазара на недвижими имоти сме спечелили доверието на клиентите си,стремим се да бъдем коректни,отговорни и дискретни.
Винаги финализираме поетите ангажименти.
През годините наши клиенти и партньори са били както големи инвеститори, строителни фирми, търговски дружества, така и многобройни физически лица.
Благодарим на всички Ви!
За нас е важно всички клиенти да бъдат доволни!
Предлагаме Ви:
голям избор от оферти
изгодни цени
качествени имоти
пълно обслужване:консултации ,
реклама на имотите за наемодатели и продавачи ,
огледи ,
предварителни договори за продажба
договори за наем
изготвяне на цялостна документация за сделка:скица,данъчна оценка,удостоверение за тежести,удостоверение за наследници,идентичност на адреса и др.
изповядване на сделка пред нотариус,попълване и подаване на декларация за придобит имот,Придружаване /при Ваше желание може да ни упълномощите и да не присъствате лично/попълване на необходимата документация при смяна на партидите в ЕВН и ВиК,Топлофикация,Кадастър и др. след покупка имот.
За наемодатели:събиране на наеми и проверка на платени консумативи от наемателите т.нар. управление на имота .
Упражняваме легитимно търговска дейност.
Работим с колегите ни от други градове,както и в Сливен,спестяваме ви време и средства като намираме,това което търсите дори и да не е обявено в нашата агенция.
Покупката или наемането на имот изисква гаранции не само преди сделката, но и след това!
Екипа на ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД се придържа към:
-спазване на етичните правила и колегиални отношения
-информираност и заслужени ползи за всяка страна в сделката
-стремим се целият процес в сделката за имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес,тъй като това е важна стъпка в живота на всеки.
При извършване на оглед на имоти с брокер от агенция ИМОТИ КОМФОРТ се попълва Протокол за оглед с клаузи за посредничество,като се записва адресите на имотите,които посещавате .
Декларирате, че сте запознат(а)и приемате условията за работа с агенция „ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН” ЕООД:
1.При придобиване на правото на собственост, на някой от посочените по-горе имоти, на които съм направил оглед, със съдействието на брокер на дружеството, като го закупя, заменя или на друго правно основание, както и да го ползвам по наем или под друга форма, дължа комисионна в размер на 2 % (два процента) върху продажната цена на имота на агенцията, но не по- малко от 500 (петстотин) лева.
2. Същото възнаграждение дължа в случай, че правото на собственост върху някой от горепосочените имоти се придобие от мои роднини по права линия (низходящи и възходящи), както и братя, сестри и членове на техните семейства, включително съжителство на семейни начала, както и от търговци, търговски дружества и/или юридически лица с нестопанска цел, в които аз или посочените в тази точка лица участваме като съдружници и/или управители.
3.В случай на скрита сделка, при която е постигната договорка между продавача на някой от посочените имоти и купувача и/или лицата посочени т.2, без за това да уведомя агенция ИМОТИ КОМФОРТ-СЛИВЕН ЕООД, дължа на същата обезщетение-неустойка в троен размер на договорената в точка едно комисионна.
N.B. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информацията и се обработват само във връзка с осъществяването на установените функции на ИМОТИ КОМФОРТ

КЛИЕНТИТЕ се задължават да не разпространяват информация получена от агенцията на трети лица .

1
    19399648_1458485784212217_71253932117424678_n
,19396780_1458486564212139_8359062282686902440_n  10968194_797348750302751_1696581803_n


.
19274952_1419694811457432_3553488039044138678_n

(14) Comments

 1. Борислав Кисьов

  on   said 

  Решихме да продадем апартамента си, но тъй като живеем в чужбина предполагахме, че ще е доста трудно.
  Евгения Кабранова подготви всичко необходимо, за да можем ние само да подпишем.
  Безкрайно сме благодарни за това което тя направи, с цел да ни улесни и да направи сделката възможна.

  Отговор
 2. ТЕОДОРА ДИМИТРОВА

  on   said 

  МОГА С ДВЕ ДУМИ САМО ДА КАЖА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ВСЕОТДАЙНОСТ КЪМ РАБОТАТА.ПРОФЕСИОНАЛНИ БРОКЕРИ И НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП.МИСЛЯ ,ЧЕ ВСИЧКО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВГЕНИЯ.СТРАХОТНИ СТЕ МОМИЧЕТА.ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КЪСМЕТ И СМЕЛО НАПРЕД.

  Отговор
 3. Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА- ВЪЛЕВА

  on   said 

  ЗДРАВЕЙТЕ!
  “ ИМОТИ КОМФОРТ“ Е НАЙ- КОРЕКТНАТА АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В СЛИВЕН И ОБЛАСТТА,КОЯТО ПОЗНАВАМ!
  ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЛИЧНО НА ЧАРОВНАТА СОБСТВЕНИЧКА НА АГЕНЦИЯТА- Г- ЖА ЖЕНИ КАБРАНОВА,ЧИЙТО ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ОБЕКТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА,СЪЗДАДЕ ЕДИН ИСТИНСКИ ЦЕНЕН ,ЗА НАШИЯ ГРАД,БИЗНЕС!
  ЗАЩОТО НА ТЕЗИ ХОРА,ЧЕСТНИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ИНВЕСТИТОРИ,СЕ ИЗГРАЖДА ИКОНОМИЧЕСКИЯ ОБЛИК НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО!
  А КАТО КЛИЕНТ БИХ КАЗАЛА,ЧЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА УСМИВКА НА ЖЕНИ ,ЩЕ НАПРАВИ ДЕНЯТ ВИ ПО- КРАСИВ И СВЕЖ!

  ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И КЪСМЕТ !

  ПОЗДРАВ!!!

  СЪБИНА

  Отговор
 4. Соломонови Москона

  on   said 

  Отлична комбинация между професионализъм и лични качества. Точен партньор!

  Отговор
 5. Милена Катеринова

  on   said 

  Страхотна агенция -докато се обадихме ,веднага реагира и за една седмица моето семейство си намери апартамент ,в който живеем .Евгения Кабранова -един достоен човек за уважение и подражание -Благодаря ти от сърце за адекватната намеса и за щастливата развръзка !!!

  Отговор
  • imotikomfort

   on   said 

   благодарим за милите думи,радваме се,че сте доволни и щастливи,късмет

   Отговор
 6. Катя Цонева

  on   said 

  От няколко години живеем със семейството ми в чужбина. Решихме да продадем жилището си в гр. Сливен. С Недвижими Имоти „Комфорт“ ме свърза моя приятелка. В телефонен разговор с Евгения Кабранова(собственик на агенцията) се уговорихме за среща след две седмици.(Тогава щяхме да сме в България в отпуск.) През това време тя е пуснала обява за жилището. В деня на срещата ни вече имаше клиенти ,които дойдоха на оглед и след няколко часа имахме купувач. Всичко,което беше необходимо по процедурата за покупко-продажба се направи в много кратки срокове: Точно,Компетентно,Бързо. Аз и моето семейство изказваме Благодарност на Евгения и нейния екип за професионализма ,компетентноста и за доброто отношение .Пожелаваме им много успех и развитие!

  Отговор
 7. Анна Вълева

  on   said 

  Има моменти в живота, когато човек се нуждае от съдействие и помощ, когато трябва да се реагира веднага и адекватно. Наложи ми се по спешност да се пренеса под наем с малко дете. Отворих сайт за обяви в интернет, намерих обява, обадих се. Евгения Кабранова ме изслуша, въпреки че беше 6:30 сутринта. Към 10 часа направихме оглед и в 12ч. аз вече се бях настанила с детето си.
  Това са моменти, в които е важно да срещнеш човек, който работи работата си със сърце. Който има всичко човешко у себе си и в чието лице намираш разбиране и подкрепа. Благодарна съм, че в този момент срещнах точно Евгения Кабранова.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two + twelve =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>