Детайли на имот

Продава производствен обект с разработен бизнес до град Сливен с оборудване, пазари, бусове и др - Сливен

  • 10968194_797348750302751_1696581803_n

Имот ID : PP040

Продава 252,000лв  
16005 Стаи2 Баня  Add to Favorites Разпечатай

Цехът се намира в бивш стопански двор, в село на около 10 км. от град Сливен, близо до  Подбалканската пътна линия и на около15 км. от автомагистрала Тракия.
Предприятието е с РЗП 300 кв.м.представлява новопостроена масивна сграда в отлично състояние  и прилежащ двор от 1600 кв.м.
Описание на бизнеса:
Има изградена пътна инфрастуктура до цеха, товарен вход, подходящ и за тирове. В двора е обособен специален кът за измиване на автомобилите. Самият цех е изграден по всички Български и Европейски стандарти за месопреработка и разфасоване на месо. Разполага с тръбен път и камера за трупно месо, камера за СЖП (странични животински продукти), пекарна с отделна абсорбация, хладилна камера за охлаждане на печени продукти, още 3 хладилни камери за съхранение на охладено месо и готови продукти, както и 2 хладилни камери за съхранение на замразено месо. Работната зала и залата за опаковане разполагат със собствена охлаждаща система за поддържане нужната температура при производствения процес. Има стая за отдих и почивка, санитарен възел, както и битово-санитарен възел за персонала (отделно за мъже и отделно за жени) оборудвани с бани.

Склад за външен амбалаж, с прилежащо миячно помещение и склад за чист оборотен амбалаж с отделно миячно помещение. Отделни помещения за съхранение на препарати, подправки, естествени обвивки, опаковки. Обособена е и стая за охрана. Офисът е свързан чрез специален софтуер за наблюдения и запис на температурите на хладилните камери и работното помещение. Отделно има и охранителни камери за видео-наблюдение.

В момента цехът разполага с 1 Волф-машина (за мелене на месо), бъркачна машина, 2 бутално-пълначни машини, електронни везни, една от които е и за етикетиране на артикулите, и ел. скари за печене, фолираща машина, вакуум-машина. Предприятието използва трифазен ток, свързано е с ВИК.
Бизнесът работи успешно от над 10 години. Може лесно да бъде преструктурирано за малка кланица или друго хранително производство.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас за информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние  ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги като регистрация,смяна на партиди и др. с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.

Карта

Подобни имоти