Детайли на имот

кв.Младост, Сладкарница/Заведение, Партер, 127 кв.м - гр.Сливен кв.Младост

  • 18169_1202808951727_7224754_n

Имот ID : PZ08

Продава 90,000лв - Заведение

кв.Младост, бул.Бургаско шосе, Сладкарница/Заведение, Партер, 127 кв.м

[si-contact-form form='1']

Карта

Подобни имоти