Детайли на имот

гр.Бургас кв.Сарафово 59,29кв.м. 28100евро

  • _LAN9133
  • _LAN0020
  • _LAN7465 (Large)
  • 11_CAM_11 (Large)
  • Atlantis_210 (Large)
  • Atlantis_218 (Large)
  • 3 (Large)
  • Hotel Atlantis, Sarafovo

Имот ID : PA247

Продава 55,000лв - Апартаменти
602 Стаи1 Баня  Add to Favorites Разпечатай

ИМОТИ КОМФОРТ Ви предлага луксознен имот с 1 спалня с квадратура 50,24кв.м. чиста жилищна площ ,9,05 кв.м. общи части ,59,29 обща площ

апартамент с 1 спалня на цена от 42 000 EUR (-50%)
апартамент с 2 спални за 60 957 EUR с гледка море; апартамент с 3 спални = 95 000 EUR с гледка мор и бомнус паркомясто;
къща на цена 195 000 EUR до ключ, къща с 3 спални на цена 295 000 EUR
и още много имоти на различни цени в зависимост от това до какъв етап е ,както и обзаведени уксозни имоти,които можете да дадете веднага под наем

За всички имоти БЕЗПРОЦЕНТЕН ЛИЗИНГ ДО 3 ГОДИНИ за всеки обект индивидуално.
Процесът на покупко-продажба на недвижим имот в България за чужди граждани не предизвиква никакви затруднения. Можете да изберете обект и да финализирате сделката до прехвърляне на собствеността за време от 7 до 14 дена без особени усложнения и формалности.
Най-главното, което чуждите граждани трябва да знаят за придобиването на недвижим имот в България е:

— Лица, които не са резиденти на страната могат да придобиват недвижим имот на физическо лице, т.е. с международен паспорт;

— Лица, които не са резиденти на страната, не могат да придобиват земя на физическо лице, но могат да кандидатстват за земята от името на юридическо българско лице (ООД).

Процесът на придобиване на недвижим имот в България може да бъде разделен на няколко етапа:

За начало отделете 3-4 дена за да дойдете до България на демонстрационна екскурзия с цел разглеждане на недвижимите имоти. България е страна с удобно географско положение, тя не е остров, където може да се достигне само със самолет. До България пътуват влакове, автобуси, можете да дойдете със собствен автомобил, в България също може да се пристигне със самолет от която и да е страна на света.

В България има четири модерни летища:

Летище в София;
Летище в Пловдив;
Летище във Варна;
Летище в Бургас.
Избрали сте обект. Ако това е апартамент, студио, или търговско помещение (офис или магазин), ние прехвърляме недвижимия имот по Вашия международен паспорт. Първото, което трябва да се направи, това е резервирането на избрания обект. За резервиране трябва да имате 2000 ЕВРО (по желание може да оставите по-голяма от 2 000 Евро сума). Тази сума след това се приспада от общата стойност на недвижимия имот, която ще трябва да платите по предварителния договор за покупко-продажба.

Предварителен договор– това е договор за намеренията на продавача и купувача, в който ясно е описан продаваният обект, окончателната стойност на обекта, схемите на плащане, реквизитите на продавача, в какъв вид той предава собствеността на купувача, както и всички задължения на страните по прехвърлянето на собствеността върху недвижимия имот.
Предварителният договор не е окончателен договор. Той не се заверява от нотариус. След 100% изплащане на обекта по предварителния договор настъпва етапът на окончателния договор, т.е. прехвърляне на собствеността върху обекта – етап III.

Обърнете внимание! Можете да откриете Ваша лична разплащателна сметка в българска банка, на която от Русия ще можете да превеждате необходимата сума за плащането на недвижимия имот на продавача. Банкова сметка в България може да бъде открита на основание на Вашия международен паспорт само за 30 минути.

След това Вашият мениджър в България по пълномощно ще може да тегли необходимите средства за предаването им на строителя или на продавача. За всяка сума продавачът издава разписка за получените средства (в етап III ще бъде написано, защо е по-изгодно да се прехвърлят средства на собствена разплащателна сметка в България). Тази сметка ще Ви послужи в бъдеще за плащане на данъците, поддръжката и комуналните услуги.

Ако купувате в България жилище с поземлен имот, то по закона на Република България имотът трябва да бъде регистриран на Вашето българско дружество. За регистрирането на дружество Ви е необходимо да имате у себе си международен паспорт, да измислите име на дружеството. Вашето присъствие е желателно, но не е задължително – нашите юристи могат да открият фирма по пълномощно, издадено от Вас.

След това нашите юристи изготвят цялата процедура по откриването на дружеството. От 2009 година уставният капитал при откриване на българско дружество може да е общо 2 лева (1 Евро). Регистрацията на дружеството продължава от 3 до 7 дена. След това, когато е излязъл Булстат на Вашето дружество, можете да сключвате предварителен договор за покупко-продажба на недвижимия имот (жилище или земя).

Това дружество след това ще Ви послужи при закупуването на автомобил в България, тъй като на лицата, които не са резиденти на страната, не се разрешава да закупуват автомобили на физическо лице.

След като сте изплатили недвижимия имот 100%, настъпва етапът на прехвърляне на собствеността върху него. Нотариалният акт се оформя при нотариус в общината, в която се намира недвижимия имот, който придобивате.

От купувача е необходимо лично присъствие и международен паспорт (или упълномощено от Вас лице в България присъства на сделката и се подписва от Ваше име там, където това е необходимо), данъци и нотариални такси, които представляват от 3,5 до 5% от цената на обекта, посочена в нотариалния акт. Данъкът зависи от местоположението на обекта: някъде той е по-нисък, другаде – по-висок.

Стойността на недвижимия имот по нотариален акт обикновено е равна на данъчната оценка на обекта, примерно е 50% – 60 % от пазарната му стойност.

За да фигурира в нотариалния акт данъчната оценка на обекта, трябва да изпратите част от сумата по предварителния договор, описана в етап II, на своята разплащателна сметка в България.

Продавачът се задължава също така да присъства лично на сделката или чрез упълномощено от него лице. Той трябва да предостави всички необходими актуални документи: кадастрална скица на имота, данъчна оценка, удостоверение, че обектът не е обременен и не е заложен в банката, нотариален акт, който доказва количеството собственици на продаваемия недвижим имот, справки за това, че всички комунални плащания и данъци са платени към момента на сделката.

Процедурата по оформяне на имота при нотариуса продължава от 1 до 3 часа.

Нотариалният акт се оформя на български език, затова на сделката трябва да присъства преводач, който се подписва на акта. След оформянето недвижимия имот се регистрира в съдебната палата, в данъчните органи, в службата по кадастър и в служба Булстат.

Булстат издава пластмасова карта, на която е посочен идентификационния номер на Вашия имот, адреса на имота и Вашето име, презиме и фамилия, по която Вие като лице, което не е резидент на страната, ще плащате годишния данък върху недвижим имот в местната община.

Вече сте собственик на недвижим имот в България!

Придобивайки недвижим имот в нашата компания, Вие получавате допълнителен бонус, свързан с изгодна система на изплащане. Нашата компания строи недвижими обекти без участие на банките, затова може да си позволи да предостави на своите клиенти следния график за изплащане на придобиваното недвижимо имущество.
Вариант 1

Ако обектът се намира на етап строителство, изкоп, можете да се възползвате от следната схема на изплащане:

Резервиране на обекта — 2 000 евро;
Първоначална вноска 30% от стойността на недвижимия имот;
Дава се възможност остатъкът от 70% да се изплати в края на строителството в зависимост от сроковете на издаването на обект.

Вариант 2

Ако обектът се намира на етап строителство (Акт 14 или Акт 15):

Резервиране на обекта — 2 000 евро;
Първоначална вноска 30% от стойността на недвижимия имот;
За остатъка от сумата, равен на 70% , може да бъде получено БЕЗЛИХВЕНО разсрочване до 12 месеца;
При изплащане на имота до 6 месеца Вие получавате БЕЗЛИХВЕНО разсрочване и намаление (по договаряне) от стойността на недвижимия имот;
При 100% изплащане в рамките на 1 месец, получавате намаление (размерът се договаря).

Вариант 3

Ако обектът е пуснат в експлоатация (има Акт 16):

Резервиране на обекта — 2 000 евро;
Първоначална вноска 30% от стойността на обекта по предварителния договор;
За остатъка от 70% можете да получите БЕЗЛИХВЕНО разсрочване от 6 до 12 месеца, или да получите КРЕДИТ за срок от 3 до 7 години с 10% годишна лихва (без особени формалности);
При изплащане на недвижимия имот до 6 месеца получавате БЕЗЛИХВЕНО разсрочване и намаление (размерът се договаря) от стойността на имота;
При 100% изплащане в рамките на 1 месец получавате намаление (размерът, на което се договаря).

Ипотечен кредит в Българска банка

Благодарение на многогодишния ни опит, нашата компания сътрудничи с проверени и сигурни банки в България, специализирали се в сферата на ипотечното кредитиране. Ние съветваме нашите потенциални клиенти да получат кредит в една от най-стабилните банки

Вие можете да получите ипотечен кредит до 20 години с 9,2% годишна лихва.

Получаването на кредит Ви дава възможност в рамките на 1 месец да оформите собствеността върху недвижимия имот, да имате в ръцете си нотариален акт и като собственик на недвижим имот в България да получите многократна виза за цялото Ви семейство.

За по-подробна информация за получаването на ипотечен кредит , оставете заявка, а нашите консултанти по ипотечно кредитиране ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще Ви изпратят кредитна схема на изплащане за желания недвижим имот.

Показатели на ръста на недвижими имоти

Консултации по въпроси:

За собствеността, използването и разпореждането с имуществото – различни форми на собственост, дялба на имота, предаване на имота в наследство
За данъци върху доходите на физически лица, намаляване на данъците, съдействие при подготовката на данъчна декларация.
[si-contact-form form='1']

Карта

Подобни имоти